PROFESSIONEL KUNDE

H. Nielsen & søn har mere end 75 års erfaring med udførelse af entrepriseopgaver. Vi udfører primært opgaver i fag-, hoved- eller totalentreprise, men partnering er efterhånden også en fast samarbejdsform.

Med egenproduktion indenfor jord og beton, kloak, murer- og tømrerarbejder samt isolering dækker vi et bredt udsnit af en byggesager. Det gør, at vi kan tilbyde vores kunder gennemarbejdede projekter enten fag for fag eller tværfagligt, da vi allerede ved prissætningen har mulighed for at optimere byggesagen.

PROCESSEN

Oftest bliver en byggesag beskrevet af arkitekter og ingeniører og derefter udført af entreprenøren.

I H. Nielsen & søn forsøger vi dog at involvere os så tidligt som muligt i processen, sådan at den håndværksmæssige vinkel også tages i betragtning fra starten. Dette er til gavn for både bygherrer, rådgivere og entreprenører, da vi på den måde får sat et tidligt fælles mål: nemlig et godt resultat i den forventede kvalitet til den aftalte tid og pris.

Vores medarbejdere har stor erfaring med alle byggesagernes faser – fra tilbudsgivning, kontrahering og byggestyring til udførelse og kvalitetssikring. Vi tilstræber, at den samme byggeleder har byggesagen gennem alle processer fra første kontakt til aflevering. En gennemgående byggeleder sikrer, at der ikke går vigtige informationer tabt i forbindelse med eventuelle overdragelser mellem tilbudsafdelingen og den udførende afdeling.

PROJEKTER

KONTAKT OS

Udfyld formularen, hvis du ønsker at blive kontaktet af en vores dygtige byggerådgivere.

VORES EKSPERTER

Mød vores eksperter i professionelt byggeri.

Professionel kunde - H. Nielsen & søn as